ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Πλατφόρμα για online κρατήσεις πολιτικών γάμων

ΠΑΦΟΣ: Πλατφόρμα για online κρατήσεις πολιτικών γάμων

Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος υπέγραψε το πρωί της Δευτέρας (10/10) με την εταιρεία Lasirata Ltd τα συμβόλαια για την εγκατάσταση και λειτουργία του νέου πρωτοποριακού συστήματος Book Your Wedding Day.com.

Μέσω της πλατφόρμας, μελλόνυμφοι από όλο τον κόσμο θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να κάνουν τις κρατήσεις τους, αποφεύγοντας έτσι τις χρονοβόρες διαδικασίες, τις λίστες αναμονής και την συνεπαγόμενη ταλαιπωρία.

Μιλώντας κατά την υπογραφή των συμβολαίων, ο κ. Φαίδωνος τόνισε ότι ο Δήμος Πάφου στηρίζει κάθε καινοτόμα πρωτοβουλία που εκσυγχρονίζει το Δήμο, προωθεί τις νέες τεχνολογίες και συμβάλλει στην άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η πλατφόρμα που εγκαθιστούμε, σημείωσε ο Δήμαρχος Πάφου, θα συμβάλλει αποφασιστικά στη μείωση της γραφειοκρατίας, στη βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών, στην αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος, στην προώθηση της επισκεψιμότητας και στην αύξηση των εσόδων του Δήμου από τη σημαντική αυτή δραστηριότητα.

Από την πλευρά της, η δημιουργός του συστήματος και εκτελεστική διευθύντρια της εταιρείας Μαρία Ευρυπίδου  τόνισε ότι η καινοτόμα πλατφόρμα  BookYourWeddingDay.com είναι η πρώτη και μοναδική σε ολόκληρο τον κόσμο και απέσπασε μεγάλα βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Μέσω της πλατφόρμας, επεσήμανε η κ. Ευριπίδου, η διαθεσιμότητα των χώρων γαμήλιων τελετών και των ξενοδοχείων εμφανίζεται στους χρήστες σε πραγματικό χρόνο, δίνοντάς τους παράλληλα τη δυνατότητα να κάνουν την κράτηση τους εύκολα και γρήγορα.

Επιπρόσθετα, σημείωσε, η πλατφόρμα μπορεί να αξιοποιηθεί για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών και την ανάλογη προσαρμογή της στρατηγικής, αφού προσφέρει τη δυνατότητα για πρώτη φορά να λαμβάνονται  σημαντικές πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο. 

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μοναχών Ησαΐα και Τιμόθεου, σχετικά με την υπόθεση της ΙΜ Οσίου Αββακούμ, ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Εκκλησίας της Κύπρου. Οι καταθέσεις έγιναν ομαλά, είπε στο ΚΥΠΕ ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top