ΠΑΦΟΣ: Έκαναν «φτερά» χρυσαφικά αξίας 25 χιλιάδων στερλινών – Παραβίασαν μπαλκονόπορτα οι δράστες

ΠΑΦΟΣ: Έκαναν «φτερά» χρυσαφικά αξίας 25 χιλιάδων στερλινών – Παραβίασαν μπαλκονόπορτα οι δράστες

Διάρρηξη διαπράχθηκε σε κατοικία που βρίσκεται στην περιοχή Aphrodite Hills στην Επαρχία Πάφου, θέτοντας σε κινητοποίηση τα μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η καταγγελία έγινε από το Βρετανό ιδιοκτήτη της οικίας, μόνιμο κάτοικο Πάφου, σήμερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Οπως κατήγγειλε, άγνωστοι εισήλθαν στο σπίτι του και απέσπασαν απ’ αυτό χρυσαφικά αξίας 25 χιλιάδων στερλινών. 

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών και του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από κλειστή μπαλκονόπορτα, που αρχικά παραβίασαν.

Η Αστυνομία συνέλεξε από το μέρος διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Από ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE