«Επιτροπή ακίνητης ιδιοκτησίας»: Ακατανόητο το ότι η Α. Ιωάννου προσέφυγε στο ΕΔΑΔ

«Επιτροπή ακίνητης ιδιοκτησίας»: Ακατανόητο το ότι η Α. Ιωάννου προσέφυγε στο ΕΔΑΔ

Η “επιτροπή ακίνητης ιδιοκτησίας" σε ανακοίνωση αναφέρει πως είναι ακατανόητο το γεγονός πως Ελληνοκύπρια καταχώρησε υπόθεση εναντίον της στο ΕΔΑΔ, σημειώνοντας πως της έχουν δοθεί 190.000 στερλίνες ως αποζημίωση για την περιουσία της.


Σχολιάζοντας τα όσα μεταδόθηκαν σε σχέση με τη χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη του Αχιλλέα Δημητριάδη, ενός εκ των δικηγόρων της Ανδριανής Ιωάννου, για την υπόθεση που καταχωρήθηκε στο ΕΔΑΔ, ο "πρόεδρος" της "επιτροπής" Αϊφέρ Σαϊντ Ερκμέν είπε πως αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την "επιτροπή", αυτή πλήρωσε στην Ιωάννου 190.000 στερλίνες στις 22 Μαρτίου 2016 και αυτή αποδέχθηκε πως με αυτά τα χρήματα καλύπτεται η ζημιά από την απώλεια της περιουσίας της και πως δεν θα προχωρήσει με νέα απαίτηση για την περιουσία της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE