ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίσιο τέλος για την γυναίκα που εξαφανίστηκε – Μια λάθος συνεννόηση κινητοποίησε την Αστυνομία

Αίσιο τέλος για την γυναίκα που εξαφανίστηκε – Μια λάθος συνεννόηση κινητοποίησε την Αστυνομία

Αίσιο τέλος στην αγωνιά της οικογένειας της 80χρονης γυναίκας από τις Πλάτρες η οποία είχε να δώσει σημεία ζωής από την Κυριακή (23/10).

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας, η 80χρονη εντοπίστηκε στην Πάφο μετά από ένα 12ωρο αναζήτησης της, στην γύρω περιοχή των Πλατρών.

Η 80χρονη όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε είχε μεταβεί με φιλές της στην Πάφο ενώ ξέχασε το κινητό της τηλέφωνο στο εξοχικό της στις Πλατρες, πράγμα όμως που έβαλε σε αγωνία τον 72χρονο αδελφό της.

Ο ίδιος, αφού κάλεσε επανειλημμένα στο κινητό τηλέφωνο την αδελφή του την Κυριακή (23/10) και δεν το απαντούσε, αποτάθηκε στην Αστυνομία για να καταγγείλει την εξαφάνιση της.

Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα, εντοπίζοντας στο εξοχικό το όχημα της 80χρονης, ενώ ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

Ο 72χρονος άντρας δεν είχε αναφέρει την εξαφάνιση της 80χρονης στην άλλη του αδελφή του, φοβούμενος μην την στενοχωρήσει καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τη Δευτέρα (24/10) το μεσημέρι μην έχοντας άλλη λύση, αποφάσισε να ενημερώσει και την άλλη του αδελφή, λέγοντας της πως 80χρονη αδελφή τους δεν απαντά τα τηλέφωνα ενώ δεν έχει δώσει ούτε σημεία ζωής.

Τότε η αδελφή του, ανέφερε πως 80χρονη είναι καλά αφού την είχε ενημερώσει πως την Κυριακή (23/10) είχε πάει για προσκύνημα με τις φιλές της σε μοναστήρι της περιοχής των Πλατρών ενώ τη Δευτέρα (24/10)  θα πήγαινε με φιλές της στην Πάφο για εκδρομή.

Μετά και αυτή την πληροφορία, η υπόθεση θεωρείται λήξαν.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top