Καταστρέφουμε τη φύση! Δείτε πως έκαναν τον ποταμό του Αγρού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταστρέφουμε τη φύση! Δείτε πως έκαναν τον ποταμό του Αγρού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με αφορμή ένα έργο που γίνεται στον ποταμό του Αγρού, προέκυψαν διαμαρτυρίες πολιτών.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Η φωτογραφία την οποία μπορείτε να δείτε πιο κάτω, δημοσιεύτηκε στον προσωπικό λογαριασμό του κ. Alexander Αποστολίδη, καθηγητή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Την συγκεκριμένη φωτογραφία σχολίασε ο Βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου με τον οποίο και επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας ToThemaOnline για το θέμα.

Ο κ. Θεοπέμπτου μας ανάφερε ότι «Αμέσως μόλις είδα την φωτογραφία έστειλα ειδοποίηση-καταγγελία στο Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, για να μάθω αν το συγκεκριμένο έργο γίνεται με την άδεια του Τμήματος».

Για να γίνουν τέτοια έργα θέλεις την άδεια από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων μας επισήμανε.

«Το Τμήμα Υδάτων απάντησε στην ειδοποίηση μου λέγοντας μου ότι θα ψάξουν στα αρχεία τους, αν όντως δόθηκε άδεια για τέτοιο έργο στην περιοχή», συνέχισε.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοπέμπτου, γίνονται συχνά τέτοιες ενέργειες στην Κύπρο χωρίς άδεια γι’ αυτό και κινητοποιήθηκε άμεσα. Πλέον περιμένει την επίσημη απάντηση του Τμήματος.

«Με τους ποταμούς έχουμε πολλά προβλήματα, κάποιοι τους εκμεταλλεύονται για να κλέβουν νερό άλλοι για να επεκτείνουν τα οικόπεδα τους», κατέληξε ο κ. Θεοπέμπτου.  

Δείτε την ανάρτηση του κ. Alexander Αποστολίδη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE