ΛΕΜΕΣΟΣ: 36χρονος παραλίγο να καεί ζωντανός – «Καρφώθηκε» σε κιγκλιδώματα

ΛΕΜΕΣΟΣ: 36χρονος παραλίγο να καεί ζωντανός – «Καρφώθηκε» σε κιγκλιδώματα

Άγιο είχε 36χρονος οδηγός ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και κτύπησε στο μεταλλικό κιγκλίδωμα του αυτοκινητόδρομου.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (29/10) στο αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, στην έξοδο της Αυδήμου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 36χρονο ενώ οδηγούσε τον αυτοκίνητο του, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κτυπήσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Από την σύγκρουση το όχημα του 36χρονου καταστράφηκε ολοσχερώς καθώς σφηνώθηκε στα κιγκλιδώματα και άρπαξε φωτιά.

Άλλοι οδηγοί που περνούσαν εκείνη την στιγμή από το σημείο, απεγκλώβισαν τον οδηγό καλώντας ασθενοφόρο και Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις της Αστυνομίας αλλά και της Πυροσβεστικής, από την τριβή του οχήματος στα μεταλλικά κιγκλιδώματα, δημιουργήθηκαν σπινθήρες με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά το αυτοκίνητο του 36χρονου να αρπάξει φωτιά

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο καθώς φέρει εκδορές σε όλο του σώμα.

Η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE