Δεν βάζουν μυαλό οι Κύπριοι - Χιλιάδες καταγγελίες για παράνομη στάθμευση σε θέσεις αναπήρων - Η πρωτιά στους Λεμεσιανούς

Δεν βάζουν μυαλό οι Κύπριοι - Χιλιάδες καταγγελίες για παράνομη στάθμευση σε θέσεις αναπήρων - Η πρωτιά στους Λεμεσιανούς

Δεν λένε να βάλουν μυαλό οι Κύπριοι οδηγοί, αφού μάλλον προτιμούν να πληρών 85 ευρώ παρά να μην σταθμεύουν σε χώρους για αναπήρους.

Συγκεκριμένα το εν λόγω θέμα φέρνει στην επιφάνεια η εφημερίδα "Φιλελεύθερος" το Σάββατο 29/10. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία, κατά τους εννιά μήνες του 2016 έγιναν συνολικά 2,017 καταγγελίες οδηγών γιατί στάθμευσαν σε θέσεις ατόμων με αναπηρίες. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα έγιναν ακόμα 7,501 καταγγελίες για παράνομη στάθμευση σε χώρους που παρεμποδίζαν άλλους οδηγούς. 

Η πρωτιά στους  Λεμεσιανούς​

Την πρώτη θέση στην σχετική λίστα με τις 2,017 είναι οι Λεμεσιανοί, αφού οι καταγγελίες που έγιαναν στην Λεμεσό είναι 1,334, στην Λευκωσία 144 εξώδικα, στη Λάρνακα 191, στην Πάφο 52, στην Αμμόχωστο 288, στη Μόρφου 1 και από τους ουλαμούς Αρχηγείου Αστυνομίας εκδόθηκαν 74 εξώδικα. 

Τέλος σημειώνεται ότι το 2015 έγιναν 2,965 καταγγελίες οδηγών που πάρκαραν σε θέσεις αναπήρων. 

Τελικά με τίποτα δεν βάζουμε μυαλό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE