Πυροσβεστική: Μεγάλος ο κίνδυνος αναζωπύρωσης στη Λόφου, παραμένουν στην περιοχή ισχυρές δυνάμεις

Πυροσβεστική: Μεγάλος ο κίνδυνος αναζωπύρωσης στη Λόφου, παραμένουν στην περιοχή ισχυρές δυνάμεις

Στην περιοχή της Λόφου πνέουν ισχυροί άνεμοι με πολύ μεγάλο τον κίνδυνο αναζωπύρωσης, αναφέρει σε νεότερο δελτίο Τύπου για την πυρκαγιά η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Διευκρινίζεται ότι επί του παρόντος δεν υπάρχουν σε εξέλιξη πύρινα μέτωπα σε εξέλιξη και ότι γίνεται τελική κατάσβεση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, παραμένουν και επιχειρούν στην περιοχή ισχυρές δυνάμεις με 18 οχήματα από Πυροσβεστική και 7 από Τμήμα Δασών ,Ταμείο Θήρας και επαρχιακή Διοίκηση καθώς επίσης και καδενοφόρα οχήματα για δημιουργία αντιπυρικών λωρίδων .

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έδωσε οδηγίες όπως τα εναέρια μέσα θα ξεκινήσουν ξανά να επιχειρούν με το πρώτο φως της ημέρας για πλήρη ασφάλιση της περιμέτρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο μικροσκόπιο η κλινική όπου κατέρρευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης - Τι υποστήριξαν οι δύο γιατροί

Στο μικροσκόπιο η κλινική όπου κατέρρευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης - Τι υποστήριξαν οι δύο γιατροί

Ελεύθεροι αφέθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι δύο γιατροί που διατηρούν την κλινική στο Κολωνάκι όπου φέρεται να υπέστη ανακοπή καρδιάς και κατέληξε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Οι δύο γιατροί έδωσαν καταθέσεις στις Αρχές, ενώ η προκαταρκτική εξέταση συνεχίζεται με την εισαγγελική έρευνα να αναμένει τα ιατροδικαστικά ευρήματα για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του θανάτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE