Πρόεδρος: «Μας χωρίζει ο χρόνος, μας ενώνει η ελπίδα» το μήνυμα του για τις δυο διαφορετικές ώρες της Λευκωσίας

Πρόεδρος: «Μας χωρίζει ο χρόνος, μας ενώνει η ελπίδα» το μήνυμα του για τις δυο διαφορετικές ώρες της Λευκωσίας

"Μας χωρίζει ο χρόνος, μας ενώνει η ελπίδα", έγραψε το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Διαβάστε επίσης: H νέα διχοτόμηση της Κύπρου. Από σήμερα το νησί έχει 2 διαφορετικές ώρες 

Ολόκληρο το μήνυμα του ΠτΔ έχει ως εξής: "Μας χωρίζει ο χρόνος, μας ενώνει η ελπίδα - Zamanla Bölündük, Umutla Birleştik #UnitedByHope"

Υπενθυμίζεται ότι στα κατεχόμενα τα ρολόγια παραμένουν μια ώρα μπροστά ενώ στις ελεύθερες περιοχές εφαρμόστηκε η χειμερινή ώρα.

 Στις 9 Σεπτεμβρίου, αποφασίστηκε στα κατεχόμενα ότι τα ρολόγια δεν θα γυρίσουν μία ώρα πίσω, ακολουθώντας τις αποφάσεις της τουρκικής κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE