Τζόκερ: 13ο συνεχόμενο Τζακποτ! 6 παίκτες «τραβάνε» τα μαλλιά τους – Πάνω από 9.000.000 στην επόμενη κλήρωση

Τζόκερ: 13ο συνεχόμενο Τζακποτ! 6 παίκτες «τραβάνε» τα μαλλιά τους – Πάνω από 9.000.000 στην επόμενη κλήρωση

Με δελτίο στο χέρι και τα πρακτορεία γεμάτα αναμένεται να είναι το σκηνικό και αυτή τη βδομάδα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Ο Τζόκερ την ερχόμενη Πέμπτη 3/11 αναμένεται να κληρώσει τουλάχιστον 9 εκατομμύρια ευρώ, καθώς δεν βρέθηκε τυχερός στην πρώτη κατηγορία της αποψινής (Κυριακή 30/10) κλήρωσης.

Πάντως 6 παίχτες του Τζόκερ θα τραβούν απόψε τα μαλλιά τους καθώς κατάφεραν να μαντέψουν σωστά τους 5 αριθμούς αλλά όχι τον Τζόκερ με αποτέλεσμα αντί για 8.000.000 να μοιραστούν από 91.000 ευρώ

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE