LIFESTYLE

Κατάθεση φωτιά: «Ρε Φρόσω για καλό και για κακό μπορείς να οδηγήσεις το αυτοκίνητο;»

Κατάθεση φωτιά: «Ρε Φρόσω για καλό και για κακό μπορείς να οδηγήσεις το αυτοκίνητο;»

Μέχρι στιγμής κάποιοι ισχυρίζονταν ότι η Κυριάκου δεν είχε δίπλωμα...

«Ρε Φρόσω για καλό και για κακό μπορείς να οδηγήσεις το αυτοκίνητο; Η Φρόσω μου κούνησε καταφατικά το κεφάλι της και εγώ επανέλαβα την ίδια ερώτηση παίρνοντας την ίδια καταφατική απάντηση. Μου έδωσε να καταλάβω ότι θα οδηγούσε το αυτοκίνητο. Κατα την αποχώρηση ο Παντελίδης φαινόταν ότι είχε πιεί και μάλιστα πολύ. Δεν παραπατούσε αλλά δεν ήταν και νηφάλιος. Δεν είδα πώς μπήκαν στο αυτοκίνητο ούτε ποιός οδηγούσε».


Η κατάθεση που επανέφερε στο φώς της δημοσιότητας το nassosblog έχει ένα στοιχείο με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε αν η Φρόσω εξαιτίας της μικρής ηλικίας της, ήταν σε θέση να οδηγήσει, Μάλιστα υπήρξαν και διαρροές ότι το κορίτσι δεν μπορούσε να οδηγήσει καθώς δεν είχε δίπλωμα.

Επίσης στην κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα που βρισκόταν μεσα στην Λέσχη, πρίν φτάσει εκεί ο Παντελής με το παρεάκι του, μαθαίνουμε ότι ο τραγουδιστής ζήτησε και ήπιε ουίσκι και μάλιστα πολύ, και οι κοπέλες ζήτησαν και ήπιαν σαμπάνια».


Επίσης για πολλοστή φορά επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ που θέλει λίγη ώρα πρίν συμβεί το κακό κάποιος να φτιάχνει στον Παντελίδη καφέ προκειμένου να «ξενερώσει» αλλά εκείνος σύμφωνα με την κατάθεση να αρνείται να τον πιεί.


Είναι η κατάθεση του Χριστόφορου Τ. ο οποίος μεταφέρει για πρώτη φορά τον διάλογο με την Φρόσω Κυριάκου. Έναν διάλογο βεβαίως που δεν αναφέρει ποτέ η ίδια στην δική της κατάθεση…


Άραγε θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενατου μάρτυρα στο δικαστήριο; Μένει να το δούμε…

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top