ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΚΕΛ: Σοβαρό λάθος του ΚΚΕ η απόρριψη της Δ.Δ.Ο, αλλά ριζωμένο στην καρδιά…

ΑΚΕΛ: Σοβαρό λάθος του ΚΚΕ η απόρριψη της Δ.Δ.Ο, αλλά ριζωμένο στην καρδιά…

Άργησε αλλά τοποθετήθηκε και επίσημα το ΑΚΕΛ για την απόφαση του ΚΚΕ να απορρίψει την Δ.Δ.Ο ως πλαίσιο λύσης για τον Κυπριακό.

Με ένα προσεγμένο λεκτικό ύφος το ΑΚΕΛ, χαρακτήρισε ως σοβαρό λάθος την εν λόγω απόφαση του ΚΚΕ σημειώνοντας παράλληλα πως παραμένει ριζωμένο στην καρδιά…

Η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ για το ΚΚΕ:

«Η σημερινή ηγεσία του ΚΚΕ διαπράττει σοβαρό λάθος με την αντικατάσταση της διαχρονικής θέσης του Κόμματος για λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, με τη θέση για ενιαίο κράτος.

Είναι πεποίθησή μας ότι η εγκατάλειψη της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας δεν οδηγεί σε ενιαίο κράτος, αλλά στη διχοτόμηση που είναι καταστροφική για την Κύπρο. Εν πάση περιπτώσει, το πώς θα διαμορφωθεί το μέλλον της Κύπρου είναι θέμα των Κυπρίων και αυτοί είναι τελικά που θα αποφασίσουν.

Ορισμένοι στην Κύπρο που μέχρι πρόσφατα καθημερινά ύβριζαν το ΚΚΕ τώρα όψιμα το έχουν «αγαπήσει» εξαιτίας της αλλαγής της θέσης του στο Κυπριακό.

Ανεξαρτήτως της νέας θέσης του ΚΚΕ, εμάς στο ΑΚΕΛ για πάντα θα είναι βαθιά ριζωμένο στην καρδιά μας ως το Κόμμα των αγώνων για εθνική ανεξαρτησία, δημοκρατία και ελευθερία της Ελλάδας, ως το Κόμμα των κοινωνικών αγώνων για πρόοδο και ευημερία της χώρας και του λαού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


 Η αμηχανία του ΑΚΕΛ μετά από το συντροφικό χαστούκι του ΚΚΕ για την Διζωνική

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top