Δεν σεβάστηκαν τους κανόνες και τους νόμους της νεκρής ζώνης οι ψευδοαστυνομικοί

Δεν σεβάστηκαν τους κανόνες και τους νόμους της νεκρής ζώνης οι ψευδοαστυνομικοί

Πλήρως συμμορφωμένοι με τους νόμους και τους κανόνες της νεκρής ζώνης ήταν οι άνδρες της κυπριακής Αστυνομίας που συμμετείχαν στην επιχείρηση στην Πύλα.

Όπως πληροφορούμαστε οι άνδρες της κυπριακής Αστυνομίας που ήταν στην πρώτη γραμμή έφεραν πολιτική περιβολή. Όχι όμως και οι «αστυνομικοί» του ψευδοκράτους, οι οποίοι εισήλθαν με την «στολή» τους.

Όλα αυτά ενώπιον μελών των Ηνωμένων Εθνών που συμμετείχαν στην συντονισμένη επιχείρηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE