ΚΟΣΜΟΣ

Η 7χρονη Hayley κλείνει τα μάτια και κάνει μια ευχή: να ζήσει! Σπαρακτική φωτογραφία

Η 7χρονη Hayley κλείνει τα μάτια και κάνει μια ευχή: να ζήσει! Σπαρακτική φωτογραφία

Η Hayley είναι μόνο επτά χρονών αλλά έχει ήδη μάθει πώς είναι να αγωνίζεσαι και μάλιστα για το πιο σημαντικό αγαθό: στις μικρές της πλάτες σηκώνει τον αγώνα για την ίδια τη ζωή της.

Η επτάχρονη από την Αυστραλία παλεύει με τον καρκίνο και ο πατέρας της Andrew Brown ανέβασε στο διαδίκτυο αυτή τη σπαρακτική φωτογραφία της που φαίνεται η τελευταία βλεφαρίδα της, ύστερα από μήνες χημειοθεραπείας.

«Αυτή η τελευταία βλεφαρίδα κρατιέται μόνη της εδώ και μερικές εβδομάδες», έγραψε στη λεζάντα της.

Η Hayley, όπως γράφει η Daily Mail, διαγνώστηκε με καρκίνο τον Ιούνιο όταν οι γιατροί ανακάλυψαν όγκο πέντε εκατοστών που μεγάλωνε μέσα στη μύτη της. Στο πλαίσιο της θεραπευτικής αγωγής της θα πρέπει να κάνει χημειοθεραπεία και ακτινοβολίες για οκτώ μήνες.

ansndb4

Για να βοηθήσει τη Hayley και τους γονείς της, η οικογενειακή φίλη Andrea Huggins άνοιξε μια σελίδα MyCause με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων.

«Κάθε φορά που βλέπω αυτή τη φωτογραφία σκέφτομαι ‘κάνε μια ευχή’, είναι τόσο συγκινητική», είπε η γυναίκα στη Daily Mail. «Ό,τι μπορεί να γίνει για να βοηθηθεί αυτή η όμορφη οικογένεια πρέπει να το κάνουμε», πρόσθεσε.

Η τελευταία βλεφαρίδα έπεσε τρεις εβδομάδες μετά τις υπόλοιπες κι ενώ η 7χρονη Hayley είχε ήδη χάσει τα μαλλιά της.

ansndb6

«Όλοι σχολίαζαν πόσο ζήλευαν τις όμορφες βλεφαρίδες της», σχολίασε ο πατέρας της, «δεν έχει συνειδητοποιήσει πως έχουν πέσει, ο κόσμος δεν τις σχολιάζει πια. Πιθανότατα δεν ξέρει πως και τα φρύδια της έχουν εξαφανιστεί».

Η Hayley θα ολοκληρώσει άλλες πέντε εβδομάδες ακτινοβολιών και δύο κύκλους χημειοθεραπείας πριν οι γιατροί αποφασίσουν το επόμενο βήμα στη θεραπεία της. Ο όγκος έχει ήδη αρχίσει να συρρικνώνεται.

Ο πατέρας της Hayley, κωμικός στο επάγγελμα, συμμετείχε σε παραστάσεις με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για καρκινοπαθείς πριν τη διάγνωση της κόρης του- και συνεχίζει.

ansndb7

Ωστόσο πολύτιμη είναι και η βοήθεια μέσω της σελίδας MyCause. «Είναι μια στιγμή που οι γονείς είναι πιθανό να μην μπορούν να δουλέψουν. Οι λογαριασμοί εξακολουθούν να έρχονται και θα υπάρξουν και παραπάνω έξοδα οπότε αυτά τα χρήματα θα βοηθήσουν τους Brown να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες τους», εξήγησε η Huggins.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top