Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών
Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μετακινείται από την Δευτέρα, 7/11, στο απογευματινό του MEGA ONE και την Παρασκευή, 4/11 αποχαιρέτησε τον κόσμο της πρωινής ζώνης, όπως και τους συνεργάτες της.
Η παρουσιάστρια ήταν χαμογελαστή και εύθυμη, αλλά ο συμπαρουσιαστής της δεν έδειχνε και τόσο χαρούμενος που θα την αποχωριστεί, παρόλο που της ευχήθηκε τα καλύτερα: «Σου ευχόμαστε τα καλύτερα. Είναι μια πρόκληση πάλιν για σένα. Ώσπου να ανοίξει ένας κύκλος, κλείνει και ανοίγει ένας άλλος δεύτερος. Εμείς ως γνωστό οφείλουμε να εκτελούμε τις διαταγές του καναλιού...».
Δείτε όλα όσα είπαν στο video που ακολουθεί:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




