LIFESTYLE

Η συνάντηση Αρναούτη - Φρόσως Κυριάκου! Το παρασκήνιο και η φυγή! ΦΩΤΟ

Η συνάντηση Αρναούτη - Φρόσως Κυριάκου! Το παρασκήνιο και η φυγή! ΦΩΤΟ

Η Μίνα φορούσε κολλάρο ήταν πολύ αδυνατισμένη και προσπαθούσε να περπατήσει με πατερίτσες.

Το nassosblog δημοσίευσε εικόνες της Μυρσίνης Αρναούτη να απολαμβάνει τον καφέ της σε γνωστό στέκι στο Μικρολίμανο μαζί με μια φίλη της.

Η αλήθεια είναι πως υπήρχε και τηλεοπτικό συνεργείο στον χώρο. Γιατί άραγε; Προφανώς για ρεπορτάζ. Όπως και να χει οι πληροφορίες έκαναν λόγο για επικοινωνία των δυο κοριτσιών και για «σετάρισμα» ραντεβού στον ίδιο χώρο.


Η Μίνα φορούσε κολλάρο ήταν πολύ αδυνατισμένη και προσπαθούσε να περπατήσει με πατερίτσες. Η αποκατάσταση της αναμένεται πολύμηνη και ζόρική.

Συναντήθηκε τελικά προχθές η Αρναούτη με την Κυριάκου; Τι συνέβη στον Πειραιά; (Nassos blog)


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του nassosblog, στον χώρο έσκασε μύτη λίγο αργότερα και η Φρόσω Κυριάκου. Τυχαίο; Ποιος ξέρει. Λέτε το ρεπορτάζ, την ώρα που η Αρναούτη ήταν στον χώρο, προκάλεσε πανικό στα δυο κορίτσια τα οποία και αποφάσισαν να φύγουν απο τον Πειραιά για να μην γίνουν αντιληπτά;
Ποιός ξέρει…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top