ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την ώρα μόνο κρύο μας επιφυλάσσει ο καιρός – Έρχεται σκόνη και αύξηση της θερμοκρασίας

Για την ώρα μόνο κρύο μας επιφυλάσσει ο καιρός – Έρχεται σκόνη και αύξηση της θερμοκρασίας

Ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Τη Δευτέρα (07/11) θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς,  μέχρι 3  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 14  στα παράλια και στους 6  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (08/11) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3  και παροδικά μέχρι μέτριοι 3  με 4  Μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα ανατολικά το απόγευμα λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Τρίτης (08/11) θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ασθενείς 3  και παροδικά στα ανατολικά και νότια μέχρι μέτριοι 3  με 4  Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ στα ανατολικά θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη.

 Την Τετάρτη (09/11) αναμένονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις ενώ στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Πέμπτη (10/11) αναμένονται αρχικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις,  αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο,  κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Την Παρασκευή (11/11) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά και βόρεια.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top