ΑΘΗΝΑ: Μολότοφ και επεισόδια έξω από το Πολυτεχνείο - Η αστυνομία απαντάει με χρήση χημικών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΘΗΝΑ: Μολότοφ και επεισόδια έξω από το Πολυτεχνείο - Η αστυνομία απαντάει με χρήση χημικών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε εξέλιξη είναι από το μεσημέρι της Δευτέρας (07/11) επεισόδια στην Πατησίων μπροστά από το Πολυτεχνείο.

Ομάδα νεαρών επί περίπου μιάμιση ώρα έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά της χωρίς να έχει εμφανιστεί αστυνομικός.

Είχαν ανάψει φωτιές και δρούσαν ανενόχλητοι ξηλώνοντας οδικές πινακίδες και σπάζοντας φανάρια και ταμπέλες από στάσεις λεωφορείων. Ο δρόμος έχει κλείσει και στα δύο ρεύματα.

Περίπου στις 3.30 το μεσημέρι, μιάμιση ώρα από την αρχή των επεισοδίων, εμφανίστηκε κοντά στο σημείο και η αστυνομία. Αυτή την ώρα στη Μπουμπουλίνας είναι σε εξέλιξη οδομαχίες με ρίψεις μολότοφ και αντικειμένων. Η αστυνομία απαντάει με χρήση χημικών.   

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα πραγματοποιήθηκε μαθητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, κατά το οποίο επίσης σημειώθηκαν μικροεπεισόδια στο Σύνταγμα όταν κουκουλοφόροι άρχισαν να πετάνε βόμβες μολότοφ και νεράντζια προς τις αστυνομικές δυνάμεις.  

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».