ΚΟΣΜΟΣ

Προβάδισμα τεσσάρων μονάδων δίνει στην Κλίντον νέα δημοσκόπηση από το Fox News

Προβάδισμα τεσσάρων μονάδων δίνει στην Κλίντον νέα δημοσκόπηση από το Fox News

Η Δημοκρατική Χίλαρι Κλίντον έχει προβάδισμα 4 ποσοστιαίων μονάδων από τον Ρεπουμπλικανό Ντόναλντ Τραμπ στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Η Κλίντον έχει την υποστήριξη του 48% των ψηφοφόρων που είναι πιθανό να ψηφίσουν στις αυριανές εκλογές, έναντι 44% του Τραμπ, μετέδωσε το Fox News. Η Κλίντον είχε προβάδισμα 2 μονάδων στην προηγούμενη δημοσκόπηση του Fox News, που είχε δοθεί στη δημοσιότητα την Παρασκευή.

Σύμφωνα εξάλλου με δημοσκόπηση του CBS News που δημοσιεύθηκε σήμερα, η Κλίντον προηγείται και πάλι με διαφορά τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων του Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ, με 45% έναντι 41%.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.753 Αμερικανών ενηλίκων στο διάστημα 2-6 Νοεμβρίου και το περιθώριο λάθους είναι συν/πλην τρεις ποσοστιαίες μονάδες.

Δημοσκόπηση για την Washington Post και το ABC που δημοσιοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα δείχνει ότι η Κλίντον προηγείται με διαφορά τεσσάρων μονάδων του Τραμπ (47%-43%). Αλλη δημοσκόπηση του Bloomberg Politics-Selzer & Co δείχνει ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών προηγείται του Ρεμπουμπλικανού αντιπάλου της με διαφορά με τριών ποσοστιαίων μονάδων (44%-41%).

"Θέλω να είμαι η πρόεδρος για όλους, για εκείνους που θα με ψηφίσουν και για εκείνους που θα με καταψηφίσουν" δήλωσε η Κλίντον, στο τέλος μιας προεκλογικής εκστρατείας που δίχασε τις ΗΠΑ και προκάλεσε την έκπληξη της παγκόσμιας κοινότητας εξαιτίας των ασυνήθιστα υψηλών τόνων των αντιπάλων και των σφοδρών αντεγκλήσεων μεταξύ τους.

"Η αποστολή που έχω μπροστά μου είναι να ενώσω την χώρα" πρόσθεσε η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος, η οποία κατηγόρησε τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό της, Ντόναλντ Τραμπ, ότι "επέτεινε" με τη ρητορική του τις "διασπάσεις και τους διχασμούς" μεταξύ των Αμερικανών.



ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top