ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διήμερη επίσκεψη στο Λίβανο πραγματοποιούν Κοτζιάς – Κασουλίδης

Διήμερη επίσκεψη στο Λίβανο πραγματοποιούν Κοτζιάς – Κασουλίδης

Διήμερη επίσκεψη στο Λίβανο, στις 9 – 10 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιήσουν ο Έλληνας και ο Κύπριος Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς και Ιωάννης Κασουλίδης, σε συνέχεια σχετικής απόφασης που ελήφθη, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στη Διάσκεψη της Ρόδου για την Ασφάλεια και τη Σταθερότητα.

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, οι κ.κ. Κοτζιάς και Κασουλίδης θα γίνουν δεκτοί από τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του Λιβάνου, Μισέλ Αούν και θα συναντηθούν με τον Υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Γκιμπράν Μπασίλ καθώς και με τον Πρόεδρο της Βουλής, Ναμπίχ Μπέρι.

Οι κ.κ. Κοτζιάς και Κασουλίδης θα συζητήσουν με τον ομόλογό τους θέματα που άπτονται της συνεργασίας στους τομείς του προσφυγικού, της ασφαλείας, της οικονομίας, της ενέργειας, καθώς και στους τομείς της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στο Λίβανο, οι κ.κ. Κοτζιάς και Κασουλίδης θα συμμετάσχουν σε ανοικτή συζήτηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Κaslik, με θέμα «Ο ρόλος της Ταυτότητας και της Ιστορίας στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής».

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top