LIFESTYLE

Αυτός ο άνθρωπος πρόβλεψε το διαζύγιο Λιάγκα - Σκορδά από το 2014! Πυρ και μανία τότε ο Λιάγκας! VIDEO

Αυτός ο άνθρωπος πρόβλεψε το διαζύγιο Λιάγκα - Σκορδά από το 2014! Πυρ και μανία τότε ο Λιάγκας! VIDEO

Η Κορομηλά δεν έκανε τίποτα χωρίς την συμβουλή του, η Μπεκατώρου τον έχει πολύ ψηλά... Αν πάμε πίσω θα δούμε ότι αυτός προέβλεψε τη νίκη της Μαρίας Έλενας Κυριάκου στο The Voice...

Γράφει η Νατάσα Κακούτση

Πρόκειται για τον Γάλλο οραματιστή Σεβάν…  τον οποίο γνώρισε το ελληνικό κοινό από την ένδοξη εποχή της Ρούλας Κορομηλά. Το 2014 όταν ο Αρναούτογλου και η Μπεκατώρου μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα έκαναν τα Καρτντάσιανς τον είχαν καλεσμένο.

Και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε από τον Γάλλο να του κάνει προβλέψεις για το μέλλον γνωστών προσώπων του καλλιτεχνικού, τηλεοπτικού αλλά και πολιτικού χώρου. Έτσι, σύμφωνα με τον Σεβάν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας: «Θα χωρίσουν!!!» Και βλέποντας το σοκ του Αρναούτογλου, διευκρίνισε, ότι θα χωρίσουν επαγγελματικά.

Αποτέλεσμα εικόνας για σεβάν

Αυτό ήταν κάτι που εξώθησε στα άκρα τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος μέσα από το Πρωινό είχε πει: «Είναι ντροπή να πιστεύετε σε ματζούνια, μάγισσες και χαρτορίχτες. Ντροπή! Ντροπή! Είναι ένας μελλοντολόγος ο οποίος δούλευε στο Telecity και τον έβγαζε η Μπεκατώρου στο Telecity χρόνια. Και ξαφνικά έκανε μια μαγκιά ο Γρηγόρης και τον έβγαλε εδώ κι είναι θεσφατο για την Ελλάδα. Είχε πει ότι θα γεννήσει Σαββατοκύριακο, είχε πει ότι θα χωρίσουμε. Να σου πω κάτι, αν και εγώ γίνω μελλοντολόγος και πω δέκα πράγματα για εσάς στα πέντε θα πέσω μέσα. »

Δείτε τι ειπώθηκε στο Πρωινό στις 6 Μαϊου του 2014:

Φυσικά τότε ο Σεβάν δεν μίλησε μόνο για το ζευγός αλλά και για τους Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης, για τους οποίους είπε χαρακτηριστικά: «Αν θα παντρευτούν, θα χωρίσουν», αλλά και για το πρώην ζευγάρι της ελληνικής showbiz Μαίρη Συνατσάκη και Μύρωνα Στρατή για τους οποίους είπε: «Δεν πρόκειται να τα ξαναβρούν». 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόβλεψε τον τότε νικητή του The Voice λέγοντας: «Ο νικητής θα είναι από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή. Δηλαδή ή η Μαρία Έλενα ή η Κατερίνα Λιόλιου».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top