ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Δεν παραδέχονται τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κολοσσίου

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Δεν παραδέχονται τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κολοσσίου

Αρνήθηκαν ενοχή στις 94 συνολικά κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Κολοσσίου, για αδικήματα που αφορούν κατάχρηση εξουσίας, πλημμελή άσκηση υπηρεσιακών καθηκόντων και αδικήματα του περί Δήμων και Κοινοτήτων Νόμου.

Τα αδικήματα, που φέρεται να διαπράχθηκαν την περίοδο 2014-2015, προέκυψαν λόγω της μη έγκαιρης αποστολής των πρακτικών των συνεδριάσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου στην Επαρχιακή Διοίκηση και ως εκ τούτου, την υλοποίηση αποφάσεων για έργα και δράσεις που δεν είχαν ακόμη εγκριθεί επίσημα από τον Έπαρχο.

Η ακρόαση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 14 Φεβρουαρίου 2017, ενώ όλοι παραμένουν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου θα παρουσιαστεί την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, και ο τέως κοινοτάρχης του πρώην συνοικισμού Κολοσσίου, Ενορία Απόστολος Ανδρέας -  το οποίο ενοποιήθηκε με το Κοινοτικό Συμβούλιο Κολοσσίου - για 14 κατηγορίες που αφορούν κατάχρηση εξουσίας.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE