ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόμος και αγανάκτηση στο Καλό Χωριό: «Θάψαμε τέσσερις ανθρώπους - Διαλύουν τα βλήματα στην κοίτη του ποταμού»

Τρόμος και αγανάκτηση στο Καλό Χωριό: «Θάψαμε τέσσερις ανθρώπους - Διαλύουν τα βλήματα στην κοίτη  του ποταμού»

Την έντονη αγανάκτηση και αντίδραση τους εκφράζουν οι κάτοικοι του Καλού Χωρίου στην Λάρνακα καθώς ολόκληρη η κοινότητα ζει εδώ και χρόνια μια απαράδεκτη κατάσταση όπως σημειώνει στην ιστοσελίδα μας ToThemaOnline ο κοινοτάρχης κ. Κυριάκος Αντζουλής.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Με αφορμή τις πρόσφατες εκρήξεις βλημάτων βαρέως τύπου στο πεδίο βολής του χωριού το οποίο απέχει μόνο 500 μέτρα από την κατοικημένη περιοχή ο κ. Αντζουλής σημειώνει ότι: «είμαστε τυχεροί που όλα αυτά τα χρόνια δεν θρηνήσαμε θύματα. Οι γεωργοί μας, εξοικειώθηκαν με την ύπαρξη βλημάτων στα χωράφια τα οποία πολλές φορές παίρνουν στα χέρια φορτώνοντας τα στα τρακτέρ για να τα μετακινήσουν».

«Διαλύουν βλήματα στην κοίτη του ποταμού – Θάψαμε τέσσερις από καρκίνο»

Ο κοινοτάρχης Καλού Χωριού, τόνισε ότι απαίτηση όλων των κοινοτήτων είναι όπως γίνει μέτρηση της ποιότητας του αέρα. Για τον σκοπό αυτό το βράδυ της Τρίτης 8/11 θα πραγματοποιηθεί Παγκοινοτική συνεδρία ώστε να εκφραστούν και να καταγραφούν οι φόβοι της κοινότητας για την ασφάλεια και την υγεία τους.

Όπως ο ίδιος τόνισε: «πριν από λίγες μέρες θάψαμε τέσσερις χωριανούς από καρκίνο. Εύχομαι και ελπίζω το γεγονός αυτό να μην έχει καμία σχέση με τις βολές που γίνονται στο χωριό εδώ και χρόνια ούτε επειδή όλα τα άχρηστα βλήματα της Εθνικής Φρουράς καταστρέφονται στην κοίτη του ποταμού τρέμυνθος το οποίο μας υδροδοτεί».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top