ΚΟΣΜΟΣ

Εκκληση απο την Χίλαρι Κλίντον να γίνει σεβαστή η εναλλαγή στην εξουσία στη χώρα

Εκκληση απο την Χίλαρι Κλίντον να γίνει σεβαστή η εναλλαγή στην εξουσία στη χώρα

Η Χιλαρι Κλίντον κάλεσε σε σεβασμό στην εναλλαγή της εξουσίας και τους υποστηρικτές της να υπερασπιστούν τις αμερικανικές αξίες και αρχές


Την ελπίδα ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι επιτυχημένος πρόεδρος, εξέφρασε η δημοκρατική υποψήφια και μεγάλη ηττημένη της χθεσινής εκλογικής αναμέτρησης, Χίλαρι Κλίντον. Η ομιλία της πριν λίγο στους υποστηρικτές της, σε ξενοδοχείο του Μανχάταν, κανονικά έπρεπε να γίνει τα ξημερώματα, ωστόσο με τη δικαιολογία ότι η καταμέτρηση των ψήφων συνεχιζόταν, ο υπεύθυνος της προεκλογικής της εκστρατείας, Τζον Ποτέστα, ανακοίνωσε ότι μέχρι τότε δεν θα γινόταν η ομιλία.
 
Η Χίλαρι Κλίντον εξέφρασε λύπη που χάθηκε η ευκαιρία να εφαρμόσουν τις αξίες που οι Δημοκρατικοί υπερασπίστηκαν σ` όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας και τους ζήτησε συγγνώμη γιατί διέψευσε τις ελπίδες τους.
 
"Οι εκλογές δεν είναι για ένα πρόσωπο, αλλά για τη χώρα μας", είπε και διαπιστώνοντας το διχασμό που υπάρχει στη χώρα κάλεσε όλους να σεβαστούν την δημοκρατική εναλλαγή της εξουσίας και τον Ντόναλντ Τραμπ που θα είναι ο επόμενος πρόεδρος. Σημείωσε ωστόσο ότι υπάρχουν οι συνταγματικές αρχές και αξίες που είναι ενσωματωμένες στην αμερικανική δημοκρατία, τις οποίες θα πρέπει να υπερασπιστούμε.
 
"Το αμερικανικό όνειρο είναι για όλους τους Αμερικανούς", είπε στέλνοντας μήνυμα ότι θα πρέπει να γίνουν σεβαστά τα δικαιώματα των εθνικών, θρησκευτικών μειονοτήτων και άλλων μειονοτήτων, τα οποία είπε πως σαν πολίτες θα υπερασπιστούμε.
 
"Μην σταματήσετε να πιστεύετε ότι αξίζει να παλεύετε γι` αυτό που είναι σωστό", είπε κλείνοντας την ομιλία της.

Ιδιαίτερο μήνυμα έστειλε στις γυναίκες που πίστεψαν ότι η επόμενη πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι γυναίκα, δηλώνοντας ότι είναι υπερήφανη γιατί πάλεψε για το στόχο αυτό.

"Κάποτε κάποια θα επιτύχει αυτόν το στόχο, ίσως συντομότερα απ` ό,τι πιστεύουμε", είπε εν μέσω χειροκροτημάτων από τους υποστηρικτές της για την αναφορά που ίσως φωτογράφισε πιθανή κάθοδο στις εκλογές του 2020 της Μισέλ Ομπάμα.
 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top