«Παναγιά μου, δεν ξέρω τι μου συμβαίνει…» Αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε ξανά η Χριστιάνα Αριστοτέλους – ΒΙΝΤΕΟ

«Παναγιά μου, δεν ξέρω τι μου συμβαίνει…» Αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε ξανά η Χριστιάνα Αριστοτέλους – ΒΙΝΤΕΟ

Η όμορφη παρουσιάστρια τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας για το οποίο χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική και το απόγευμα της Τετάρτης 9/11 εμφανίστηκε ξανά στη θέση της. Ωστόσο φαίνεται πως ακόμα δεν είναι απολύτως καλά

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους κατά τη διάρκεια που καθόταν στον καναπέ και συνομιλούσε με τον ηθοποιό Κώστα Δημητρίου αισθάνθηκε εκ νέου αδιαθεσία με αποτέλεσμα να ζητήσει από τον συνεργάτη της Χάρη Παπαθεοχάρους να πάρει τη θέση της.

«Παναγιά μου δεν ξέρω τι μου συμβαίνει…» είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με Αγάπη Χριστιάνα» και τον καλεσμένο της να προσθέτει πως και ο ίδιος ανησυχεί που την βλέπει να ανασαίνει με δυσκολία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE