ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O υποψήφιος Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας συναντήθηκε με φορείς και οργανώσεις της Λάρνακας

O υποψήφιος Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας  συναντήθηκε με φορείς και οργανώσεις της Λάρνακας

Με φορείς, οργανωμένα σύνολα και δημότες της Λάρνακας σε καθημερινή βάση για ανταλλαγή απόψεων, συναντήθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο κ. Βύρας είχε επαφές με «περιβαλλοντικές οργανώσεις, ιδρύματα, σχολεία και δομές για άτομα και παιδικά με ειδικές ανάγκες, κολλέγια και σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τη βιοτεχνική περιοχή Λάρνακας, το Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λάρνακας, το Δημαρχείο και τη Σχολική Εφορεία Λάρνακας, τα Ιδρύματα Πιερίδη και Φοίβου Σταυρίδη, την ΠΟΒΕΚ και εμπορικές περιοχές της πόλης, την Αστυνομία και διάφορες συντονιστικές επιτροπές».
 
Στόχος του υποψηφίου Δημάρχου συνεχίζει η ανακοίνωση «είναι να ακούσει προσεκτικά, να συζητήσει, να ανταλλάξει εισηγήσεις και να διαμορφώσει έτσι προτάσεις και λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της Λάρνακας και των δημοτών της. Ο κ. Βύρας άρχισε να ξεδιπλώνει το πρόγραμμα του υπό τον τίτλο «Προτείνουμε λύσεις» και κατέθεσε ήδη δημόσια τις προτάσεις του για τα πάρκα, τους παιδότοπους, τους χώρους πρασίνου τα θέματα πρόσβασης και βιώσιμης κινητικότητας».
 
Ο Ανδρέας Βύρας δήλωσε ότι «οι επαφές και συναντήσεις θα συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό και θα ενταθούν και μετά τις 18 του Δεκέμβρη».

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top