ΑΡΕΔΙΟΥ: Επιδρομή της Αστυνομίας στον σταθμό λεωφορείων - Μετέφεραν τα λεωφορεία με δικαστική απόφαση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΡΕΔΙΟΥ: Επιδρομή της Αστυνομίας στον σταθμό λεωφορείων - Μετέφεραν τα λεωφορεία με δικαστική απόφαση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με συντονισμένη επιχείρησή της η Αστυνομία, ανέκτησε τα λεωφορεία που ήταν κλειδωμένα στον σταθμό της ΟΣΕΛ στο Αρεδιού.

Η Αστυνομία έκλεισε τον δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου πλησίον του σταθμού των λεωφορείων και με βάση δικαστικού διατάγματος μετέφερε το πρωί της Παρασκευής 11/11 τα λεωφορεία από τον σταθμό.

Από τα 27 λεωφορεία που βρίσκονταν στον σταθμό η Αστυνομία μετέφερε τα 25, καθώς τα εναπομείναντα δυο λεωφορεία παρουσίασαν μηχανικά προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE