ΚΟΣΜΟΣ

Πλησιάζει το τέλος για την 4χρονη που σόκαρε τον κόσμο με το πραγματικό πρόσωπο του καρκίνου

Πλησιάζει το τέλος για την 4χρονη που σόκαρε τον κόσμο με το πραγματικό πρόσωπο του καρκίνου

Τις τελευταίες ημέρες της ζωής της διανύει η 4χρονη Jessica Whelan, το κοριτσάκι που είχε προκαλέσει παγκόσμιο σοκ, όταν ο πατέρας της δημοσίευσε μια φωτογραφία της, την ώρα που σφαδάζει από τον πόνο.

Η μικρούλα δίνει σκληρή και άνιση μάχη με το νευροβλάστωμα εδώ και 13 μήνες, καθώς ο καρκίνος είναι πλέον στο 4ο στάδιο.

Ο πατέρας της θέλοντας να δείξει πως ο καρκίνος έχει πρόσωπο και μάλιστα πολύ σκληρό, είχε ανεβάσει στο Facebook μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της, περιγράφοντας την με συγκλονιστικά λόγια:

«Αυτή είναι η χειρότερη φωτογραφία που τράβηξα ποτέ μου. Πριν λίγες ημέρες, της έδωσαν ελάχιστες εβδομάδες ζωής. Στην εν λόγω φώτο είναι η στιγμή που εμείς ως γονείς της Jessica δεν μπορούμε να της προσφέρουμε καμία ανακούφιση από τον πόνο. Η Jessica μας σπρώχνει μακριά ενώ υποφέρει από τον πόνο μόνη της. Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο του καρκίνου. Τα αιμοφόρα αγγεία του μωρού μου προεξέχουν κάτω από το δέρμα της, ένα δάκρυ τρέχει στο μάγουλο της και το πρόσωπό της είναι παραμορφωμένο από τον πόνο».

Αυτά είχε γράψει προ ημερών ο 30χρονος Andy Whelan.

021116171747_7648.jpg

Ωστόσο τα νέα τώρα δεν είναι καθόλου καλά για την μικρή Jessica, καθώς ο μπαμπάς της, έκλεισε την σελίδα «GoFundMe» (μέσω της οποίας συγκέντρωσε δωρεές 100.000 δολαρίων για την Jessica) και έγραψε:

«Τα επίπεδα στο αίμα της Jessica έχουν επιδεινωθεί πολύ τις τελευταίες ημέρες. Εξαιτίας αυτού, ξέρουμε καλά πως ο χρόνος που της απομένει μαζί μας είναι περιορισμένος. Κατακλυστήκαμε ως οικογένεια από τα σχόλια και τα μηνύματα σας και σας ευχαριστούμε πολύ για όλα. Πλέον εμείς θα αποχωρήσουμε από τα social media ώστε να μην αποσπόμαστε από την φροντίδα και την ανακούφιση της Jessica, για όσο καιρό της έχει απομείνει. Είμαστε φοβερά πληγωμένοι που όλες μας οι προσπάθειες να της προσφέρουμε έξτρα χρόνο ζωής, παράλληλα με την ποιότητα ζωής που της αξίζει δεν είχαν αποτέλεσμα. Όταν μας το επιτρέψει ο χρόνος, θα διαλέξουμε μια φιλανθρωπική οργάνωση για να την βοηθήσουμε (οικονομικά) πάνω στην έρευνα κατά του καρκίνου, προκειμένου στο μέλλον να χάνουν την ζωή τους λιγότερα παιδιά», κατέληξε.

021116171751_1501.jpg


Από Star.gr
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top