ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύ πένθος για Κύπριο επιχειρηματία! Έχασε την κόρη του νικημένη από τη λευχαιμία

Βαρύ πένθος για Κύπριο επιχειρηματία! Έχασε την κόρη του νικημένη από τη λευχαιμία

Ο Γιώργος Δαυίδ ως άνθρωπος αποφεύγει τις κοσμικότητες και τις προκλήσεις. Ως επιχειρηματίας όμως, κάθε κίνησή του γίνεται «σηματωρός» εξελίξεων στο οικονομικό γίγνεσθαι.

Ο 79χρονος Ελληνοκύπριος businessman, ο οποίος συγκαταλέγεται στο πολύ κλειστό κλαμπ των βαθύπλουτων και πανίσχυρων προσώπων της ελληνικής κοινωνίας τις τελευταίες μέρες βυθίστηκε στο πένθος χάνοντας την κόρη του σε ηλικία 47 ετών

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εspresso» η Νίκολα Πινέδο - Δαυίδ «πέταξε» για τη «γειτονιά των αγγέλων», χάνοντας τη μεγάλη μάχη με τον θάνατο στα 47 της μόλις χρόνια.  Αφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Πέμπτης 10/11 στον «Ευαγγελισμό», όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να γνωρίζει κανείς, πλην των οικείων της, τον Γολγοθά που ανέβαινε.

Η όμορφη και άξια γυναίκα αγωνίστηκε γενναία για σχεδόν δύο χρόνια (είχε νοσηλευτεί και σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης) ενάντια στη λευχαιμία, που την πήρε μέσα από την αγκαλιά των τριών παλικαριών της, ηλικίας 12, 15 και 18 ετών, του λατρεμένου της συζύγου Κλεμέντε Πινέδο, ο οποίος στάθηκε με αυταπάρνηση στο πλευρό της έως το τελευταίο δευτερόλεπτο, των απαρηγόρητων γονιών της Γιώργου και Καίτης Δαυίδ και των αδερφών της Χάρη και Αναστάση.

Η οικογένεια Δαυίδ πολύ γνωστή για την οικονομική της επιφάνεια, είναι απόγονοι και συνδιαχειριστές του ιδρύματος Α. Λεβέντη, με καταγωγή από την Λεμύθου.

Image result for νικολα πινεδο δαυιδ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top