ΛΕΜΕΣΟΣ: Την κτύπησε όχημα ενώ διασταύρωνε σε διάβαση πεζών – Σε ιδιωτική κλινική με τραύματα η πεζή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Την κτύπησε όχημα ενώ διασταύρωνε σε διάβαση πεζών – Σε ιδιωτική κλινική με τραύματα η πεζή

Σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού νοσηλεύεται 77χρονη γυναίκα η οποία στην προσπάθεια της να διασταυρώσει την κτύπησε όχημα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» την Κυριακή (13/12) η 77χρονη τουρίστρια διασταύρωνε πεζή την Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ από το σημείο που υπάρχει διάβαση πεζών.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονη σταμάτησε στο κόκκινο φανάρι της διάβαση δίνοντας προτεραιότητα στην πεζή. Ενώ η γυναίκα είχε φτάσει στα μισά της διαδρομή, διερχόμενο όχημα που έρχονταν με ταχύτητα, προσέκρουσε στο πισινό μέρος του αυτοκινήτου της 35χρονης με αποτέλεσμα να κτυπήσει την 77χρονη τουρίστρια.

Από την σύγκρουσή η 77χρονη εκτινάχθηκε βίαια στην άσφαλτο και τραυματίστηκε.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική με τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός της .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE