LIFESTYLE

Μεγάλος πρωταγωνιστής κυπριακής σειράς: «Προς νέους συναδέλφους... την ψωνάρα που σας δέρνει»

Μεγάλος πρωταγωνιστής κυπριακής σειράς: «Προς νέους συναδέλφους... την ψωνάρα που σας δέρνει»

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου... για να πάψουν να εκμεταλεύονται τους έμπειρους και βετεράνους συναδέλφους τους ως δεκανίκια για να προβάλουν την αμφιλεγόμενη δεξιότητά τους στην υποκριτική...

Ο Γιάννης Βούρος πρωταγωνιστεί στην κυπριακή σειρά του ΡΙΚ «Όσα δεν ξέρεις». Μια σειρά με πληθώρα προβλημάτων ανάμεσα στους ηθοποιούς, στο τεχνικό προσωπικό, αλλά και όσον αφορά στα νούμερα. 

Ο πρωταγωνιστής ανέβασε στα social media και συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ένα σχόλιο με πολλά υπονοούμενα γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Προς νέους συναδέλφους τηλεοπτικούς τε και θεατρικούς: Σεμνά παιδιά, σεμνά και ταπεινά. Μην εκμεταλεύεστε και μην χρησιμοποιείτε τους έμπειρους και βετεράνους συναδέλφους ως δεκανίκια για να προβάλετε την αμφιλεγόμενη δεξιότητά σας στην υποκριτική τέχνη».

Αποτέλεσμα εικόνας για όσα δεν ξέρεις

Και συνέχισε: «Πρώτον, αυτοί το καταλαβαίνουν και απλά το προσπερνούν χαμογελώντας πίσω απο την πλάτη σας στωικά για να στηρίξουν την δουλειά και μόνον αυτή και όχι την ψωνάρα που σας δέρνει. Δεύτερον, εάν ξυπνήσουν στραβά ένα πρωί και αποφασίσουν πως βαρέθηκαν να κάνουν το δεκανίκι, εσείς χωρίς στηρίγματα θα γκρεμοτσακιστείτε. Σας επισημαίνω πως η ταχύτητα της πτώσης είναι ευθέως ανάλογη με το βάρος του "ταλέντου σας" και το ύψος της δημοσιότητας που πιθανόν να έχετε πρόσκαιρα απολαύσει. Και ο κρότος, ακόμα μεγαλύτερος. O νοών νοείτω.»

Αποτέλεσμα εικόνας για όσα δεν ξέρεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Τίτλοι τέλους για κυπριακή σειρά; Το 0,9% και τα ντιβιλίκα δεν παλεύονται!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Το εμπορικό φορτηγό πλοίο Sagamore, το οποίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι Λάρνακας φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, έφτασε ανοιχτά των ακτών της Ασντόντ (18 μίλια βόρεια της Γάζας) όπου βρίσκεται το μηχανοκίνητο σκάφος Roy P. Benavidez, και μεταφόρτωσε τις προμήθειες για να ξεκινήσει η διαδικασία της παράδοσης τους στους Παλαιστίνιους, όταν λειτουργήσουν οι πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top