ΠΑΡΑ-THEMA

«Αναζητώντας την αλήθεια», ανήμερα της ανακήρυξης του ψευδοκράτους στην δημοσιογραφική εστία

«Αναζητώντας την αλήθεια», ανήμερα της ανακήρυξης του ψευδοκράτους στην δημοσιογραφική εστία

Εκδήλωση στην δημοσιογραφική εστία ανήμερα της ανακήρυξης του ψευδοκράτους με τίτλο: «Αναζητώντας την αλήθεια», θα πραγματοποιηθεί στην δημοσιογραφική εστία.

Συγκεκριμένα στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 μ.μ ομιλητές θα είναι ο Γιώργος Κολοκασίδης, ο Κλέαρχος Κυριακίδης και ο Αλέκος Μιχαηλίδης.

Πριν τις ομιλίες, την εκδήλωση θα χαιρετίσουν οι βουλευτές: Ζαχαρίας Κουλίας (ΔΗΚΟ) Κωστής Ευσταθίου (ΕΔΕΚ) Παύλος Μυλωνάς (Συμμαχία Πολιτών), Μιχάλης Γιωργάλλας (Κίνημα Αλληλεγγύη) Γιώργος Περδίκης (Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών)

Πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο χώρος θα φιλοξενήσει έκθεση γελοιογραφιών και σκίτσων του γνωστού γελοιογράφου ΠΙΝ.

Η πρόσκληση αναφέρει:

Μετά το πέρας των εντατικοποιημένων συνομιλιών στο Μοντ Πελεράν της Ελβετίας και ανήμερα της 33ης επετείου της ανακήρυξης του ψευδοκράτους, Πρωτοβουλία Πολιτών διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Κυπριακό: Αναζητώντας την αλήθεια» την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα στη Δημοσιογραφική Εστία.

Η εκδήλωση, που διεξάγεται αυτές τις κρίσιμες μέρες για το Κυπριακό, επιδιώκει να γίνει η αρχή και άλλων ενεργειών, οι οποίες θα προσφέρουν στον διάλογο για την επιδιωκόμενη λύση και θα αποσκοπούν στην ενημέρωση του λαού, του άμεσα ενδιαφερόμενου δηλαδή, για το πού οδηγούν οι συνομιλίες, ποιοι οι κίνδυνοι για τον κυπριακό Ελληνισμό και ποιες οι προοπτικές μας, πέρα και πάνω από κομματικά ή άλλα στεγανά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top