ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδικά έργα στη Λεμεσό – Διαβάστε πότε αρχίσουν και ποιοι δρόμοι κλείνουν

Οδικά έργα στη Λεμεσό – Διαβάστε πότε αρχίσουν και ποιοι δρόμοι κλείνουν

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ενημερώνει το κοινό για τα οδικά έργα που θα εκτελούνται στην επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου μέχρι και την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, η πρόσβαση προς την οδό Τσιφλικουδιών από τη Λεωφόρο Ομονοίας θα είναι κλειστή λόγω οδικών Έργων.

Η πρόσβαση προς την οδό Τσιφλικουδιών θα μπορεί να γίνεται διαμέσου της φωτοελεγχόμενης συμβολής της Λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ με τις οδούς Τσιφλικουδιών και Αβάνας καθώς και της συμβολής της Λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ με την οδό Αιμίλιου Βεάκη.

Εργασίες αντικατάστασης του αντιθαμβωτικού συστήματος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, μεταξύ των ωρών 9.30 π.μ. – 2.00 μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης του αντιθαμβωτικού συστήματος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τη Γέφυρα του ποταμού Γιαλιά.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, θα κλείνει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, σε τμήμα μήκους 100 μ. περίπου. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες δύο λωρίδες.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Το εμπορικό φορτηγό πλοίο Sagamore, το οποίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι Λάρνακας φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, έφτασε ανοιχτά των ακτών της Ασντόντ (18 μίλια βόρεια της Γάζας) όπου βρίσκεται το μηχανοκίνητο σκάφος Roy P. Benavidez, και μεταφόρτωσε τις προμήθειες για να ξεκινήσει η διαδικασία της παράδοσης τους στους Παλαιστίνιους, όταν λειτουργήσουν οι πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top