Toυς «τσάκωσαν» πριν διοχετεύσουν στην Κυπριακή αγορά 4 κιλά κοκαΐνης

Toυς «τσάκωσαν» πριν διοχετεύσουν στην Κυπριακή αγορά 4 κιλά κοκαΐνης

Συνελήφθησαν την Δευτέρα 14/11 στη Γλυφάδα, δύο Βούλγαροι ηλικίας 28 και 36 ετών, για εισαγωγή στην Ελλάδα από την Ολλανδία μεγάλης ποσότητας κοκαϊνης, μέσω αεροπορικών δρομολογίων, που τελικό προορισμό είχαν την Κύπρο.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αποφάσισαν τον έλεγχό τους. Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο δράστες αφίχθησαν στην Ελλάδα χωρίς αποσκευές, προερχόμενοι από το Μόναχο, που αποτελούσε τον ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού τους από την Ολλανδία στην Ελλάδα.

Σε έλεγχο των αποσκευών τους που έφτασαν τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε διπλό πάτο, εννέα αυτοσχέδιες συσκευασίες, τυλιγμένες με μονωτική ταινία και καρμπόν για την αποφυγή εντοπισμού τους, συνολικού βάρους 4 κιλών και 310 γραμμαρίων.

Κλιμάκιο αστυνομικών τους εντόπισε στον τόπο προσωρινής διαμονής τους στη Γλυφάδα και τους συνέλαβε. Στην κατοχή τους βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν, 3.275 ευρώ και 4 συσκευές κινητών τηλεφώνων

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες θα μετέφεραν την ποσότητα κοκαΐνης που κατασχέθηκε στην Κύπρο, προκειμένου να τη διαθέσουν στην τοπική αγορά ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE