ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Toυς «τσάκωσαν» πριν διοχετεύσουν στην Κυπριακή αγορά 4 κιλά κοκαΐνης

Toυς «τσάκωσαν» πριν διοχετεύσουν στην Κυπριακή αγορά 4 κιλά κοκαΐνης

Συνελήφθησαν την Δευτέρα 14/11 στη Γλυφάδα, δύο Βούλγαροι ηλικίας 28 και 36 ετών, για εισαγωγή στην Ελλάδα από την Ολλανδία μεγάλης ποσότητας κοκαϊνης, μέσω αεροπορικών δρομολογίων, που τελικό προορισμό είχαν την Κύπρο.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αποφάσισαν τον έλεγχό τους. Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο δράστες αφίχθησαν στην Ελλάδα χωρίς αποσκευές, προερχόμενοι από το Μόναχο, που αποτελούσε τον ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού τους από την Ολλανδία στην Ελλάδα.

Σε έλεγχο των αποσκευών τους που έφτασαν τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε διπλό πάτο, εννέα αυτοσχέδιες συσκευασίες, τυλιγμένες με μονωτική ταινία και καρμπόν για την αποφυγή εντοπισμού τους, συνολικού βάρους 4 κιλών και 310 γραμμαρίων.

Κλιμάκιο αστυνομικών τους εντόπισε στον τόπο προσωρινής διαμονής τους στη Γλυφάδα και τους συνέλαβε. Στην κατοχή τους βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν, 3.275 ευρώ και 4 συσκευές κινητών τηλεφώνων

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες θα μετέφεραν την ποσότητα κοκαΐνης που κατασχέθηκε στην Κύπρο, προκειμένου να τη διαθέσουν στην τοπική αγορά ναρκωτικών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Παγκόσμια ανησυχία για ενδεχόμενες αυξήσεις των αεροπορικών ναύλων από τον Μάιο - Ποιος ο λόγος

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top