«Διεφθαρμένος ο Κουτσοκούμνης, έκανε συμβούλια μόνος του»(audio)

«Διεφθαρμένος ο Κουτσοκούμνης, έκανε συμβούλια μόνος του»(audio)

strong>Σε δριμεία επίθεση εναντίον του Κωστάκη Κουτσοκούμνη προχώρησε ξανά, ο Μάριος Παναγή!

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο πρώην διεθνής διαιτητής χαρακτήρισε τον επιτετραμμένο της FIFA για το ελληνικό ζήτημα, ως «μέρος της διαφθοράς του κυπριακού ποδοσφαίρου». 

Καλούμενος να δικαιολογήσει τις θέσεις του, έκανε λόγο για σωρεία παραβάσεων του Κουτσοκούμνη ως προέδρου της ΚΟΠ (ανάμεσα στις οποίες και συμβούλια που έκανε… μόνος του), ενώ ισχυρίστηκε ότι διαθέτει και έγγραφα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του.

strong>Διαβάστε, αλλά και ακούστε τις δηλώσεις του, πατώντας ΕΔΩ...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE