LIFESTYLE

Επιτέλους το «Ε» βγαίνει αέρα! Πότε, που και πως; VIDEO

Επιτέλους το «Ε» βγαίνει αέρα! Πότε, που και πως; VIDEO

Το τηλεοπτικό τοπίο της κυπριακής tv αλλάζει και η τηλεοπτική τράπουλα ξανανακατώνεται...

Η είδηση μετρά πολλούς μήνες και έκανε λόγο για μετονομασία του Plus Tv σε Epsilon Κύπρου, μετά την εξαγορά της εμπορικής επωνυμίας του κυπριακού καναλιού, που κάποιοι ισχυρίζονταν ότι άγγιζε σχεδόν τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Τότε λεγόταν και γραφόταν ότι από το Σεπτέμβρη το κανάλι «Ε» θα έβγαινε στον αέρα της κυπριακής ραδιοτηλεόρασης. Η ιδιοκτησία του νέου κυπριακού τηλεοπτικού σταθμού ανήκει στην εταιρεία «Proteas Productions & Media Ltd» και είναι θυγατρική της EPSILON TV. Κι ενώ θα στεγαζόταν στις πρώην εγκαταστάσεις της LTV στα Πυργά, κάτι που τελικά άλλαξε κι αυτό, αφού μετακόμισαν στις παλιές εγκαταστάσεις του PLUS TV στην Έγκωμη.

Η είδηση της έναρξης του καναλιού ανακοινώθηκε από τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Ανδρέα Γιόρτσιου μέσω των λογαριασμών του στα social media.

To «E» πό τη Δευτέρα 21/11 θα κάνει κατά ένα κανάλι πλουσιότερη την κυπριακή τηλεόραση σύμφωνα με την ανάρτησή του παρουσιαστή: ««Από τη Δευτέρα 21/11 στις 20:15, οι Ειδήσεις αλλάζουν!
Γιατί οι Ειδήσεις αρχίζουν με "Ε".
(Από τη συχνότητα του Plus)»

Δείτε το video:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top