ΠΑΡΑ-THEMA

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αντιγράφει τον Παντελίδη – Θα «φρίξετε» με την ομοιότητα των Video Clip τους

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αντιγράφει τον Παντελίδη – Θα «φρίξετε» με την ομοιότητα των Video Clip τους

Την πετυχημένη συνταγή του Παντελή, θέλουν πολλοί να αντιγράψουν τελικά…

Ο Παντελής Παντελίδης αν και πέρασε από την Ελληνική μουσική βιομηχανία, σχετικά λίγα χρόνια, κατάφερε να αφήσει το στίγμα του και να γίνεται είδος προς αντιγραφή από διάφορους.

Ο Κωνσταντίνος Νάζης, ένας νέος τραγουδιστής όπου και αυτός ξεκίνησε δυναμικά την πορεία του στο Ελληνικό μουσικό στερέωμα με τραγούδια που ήδη έγιναν μεγάλες επιτυχίες (Όταν πονάω το γλεντάω, Εγκεφαλικά, Σε όλα ναι κ.α.), έκανε μια προσπάθεια να… αντιγράψει τον πολυαγαπημένο Παντελή Παντελίδη σε ένα από τα Βίντεο Κλιπ του.

Όλοι θυμόμαστε το χαρακτηριστικό Βίντεο Κλιπ που Παντελίδη, στην μεγάλη του επιτυχία «Δεν ταιριάζετε σου λέω» , όπου ο αγαπημένος τραγουδιστής στάθηκε μαζί με ένα μικρόφωνο στο στούντιο και συστήθηκε σε όλο τον κόσμο.

Οι συγκεκριμένες κινήσεις του με τα χέρια, το κεφάλι, το ύφος του, ήταν πράγματα που ήταν αυθόρμητα από τον Παντελή, που τον συνόδευαν και τον χαρακτήριζαν.

Παρατηρώντας λίγο καλύτερα το Βίντεο κλιπ του Κωνσταντίνου Νάζη στο τραγούδι «Θέλω τα δικά σου τα φιλιά», είδαμε ότι σε πολλά σημεία θυμίζει Παντελίδη.

Κούνημα στο κεφάλι, κούνημα στα χέρια, πίσω από ένα μικρόφωνο στο στούντιο και λίγο η μουσική του τραγουδιού … φέρνουν στο μυαλό μας το «φαινόμενο» Παντελή Παντελίδη.

Ίσως ο Παντελίδης ήταν και για τον Νάζη ίνδαλμα και γι’ αυτό να παρατηρούνται τέτοιες ομοιότητες …

Δείτε τα Βιντεο κλιπ των δύο καλλιτεχνών 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top