Συνέλαβαν νεαρή Λευκωσιάτισσα για την επίθεση σε Λεμεσιανή με μαχαίρια

Συνέλαβαν νεαρή Λευκωσιάτισσα για την επίθεση σε Λεμεσιανή με μαχαίρια

Στη σύλληψη νεαρής Λευκωσιάτισσας προχώρησε η Αστυνομία αναφορικά με την υπόθεση εισβολής σε οικία Λεμεσιανής την οποία απείλησαν με μαχαίρι.

Η παραπονούμενη αντέδρασε και κατάφερε να τραυματίσει (με μαχαίρι) στο πρόσωπο τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια μαζί με το δεύτερο πρόσωπο τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τη Αστυνομία εναντίον της 29χρονης εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε 31χρονη, από δύο κουκουλοφόρους, στο σπίτι της, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου 2016.

Η 29χρονη τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Μπούκαραν» στο σπίτι της δύο κουκουλοφόροι, «I will kill you» της είπαν με το μαχαίρι στον λαιμό - Τελικά «τράβηξε» μαχαίρι και αυτή

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE