ΛΕΜΕΣΟΣ: «Πεινούμε, θέλουμε φαγητό» της είπαν και μετά την έκλεψαν! Έπεσε θύμα της καλοσύνης της 72χρονης

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Πεινούμε, θέλουμε φαγητό» της είπαν και μετά την έκλεψαν! Έπεσε θύμα της καλοσύνης της 72χρονης

Την κλοπή των χρυσαφικών της, μέσα από το σπίτι της, κατήγγειλε 72χρονη κάτοικος Λεμεσού, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα επιτήδειων, αλλά και την καλοσύνης της.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, η 72χρονη, γύρω στις τρεις το απόγευμα της Πέμπτης 17/11, μετέβησαν στην οικία της στη Λεμεσό, ένας άντρας και μία γυναίκα και ισχυριζόμενοι ότι πεινούσαν, ζήτησαν φαγητό.

 Η 72χρονη, που προσφέρθηκε να τους βοηθήσει, άφησε τους δύο άγνωστους, στο σαλόνι της και μετέβη στην κουζίνα για ετοιμασία του φαγητού. Λίγα λεπτά αργότερα, καθώς η παραπονούμενη, ετοίμαζε το φαΐ, τα δύο πρόσωπα την ενημέρωσαν ότι δεν ήθελαν φαΐ και πως θα έφευγαν από την οικία της.

Στη συνέχεια, η παραπονούμενη διαπίστωσε ότι από το σαλόνι της είχαν κλαπεί ένα ρολόι και διάφορα κοσμήματα (βραχιόλια, κολιέ και δαχτυλίδια), συνολικής αξίας 1.020 ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 39χρονου, όπου στην κατοχή του εντοπίστηκαν κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ. Ακολούθως, κλήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού η παραπονούμενη όπου αναγνώρισε τόσο τον ύποπτο, όσο και ένα δαχτυλίδι που κλάπηκε από την οικία της.    

Στη συνέχεια έγινε έρευνα στο όχημα του υπόπτου, όπου εντοπίστηκαν μέσα σε τσάντα, πέντε δαχτυλίδια και ένας σταυρός. Εναντίον του 39χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη χθες βράδυ.
           

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE