ΠΑΡΑ-THEMA

Ξέσπασε σε γέλια η Αννίτα όταν ο Άντρος Κυπριανού δήλωσε ότι «σέβεται τους συναδέλφους του» - VIDEO

Ξέσπασε σε γέλια η Αννίτα όταν ο Άντρος Κυπριανού δήλωσε ότι «σέβεται τους συναδέλφους του» - VIDEO

Τα παραλειπόμενα στην πολιτική έχουν κι αυτά την ουσία τους.

Τάσος Χριστοδούλου

Το «εσύ να σιωπήσεις» του Άντρου Κυπριανού προς την Ειρήνη Χαραλαμπίδου ήταν μια τέτοια στιγμή που μέσα από αυτήν ο κάθε πολίτης έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα για το πώς λειτουργούν κομματάρχες και κόμματα.

Τον  Γ.Γ του ΑΚΕΛ τον γνωρίζουμε ως ένα ήσυχο και πράο άνθρωπο και ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που η κοινή γνώμη έμεινε σχεδόν άναυδη όταν με ύφος χιλίων Στάλιν γύρισε σε βουλευτή του κόμματος και της είπε στην ουσία να βγάλει τον σκασμό διότι εκείνος ξέρει καλύτερα.

Την περασμένη Παρασκευή 18/11, στην ολομέλεια της Βουλής ο κ. Κυπριανού όπως και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί ανέβηκαν στο βήμα και τοποθετήθηκαν για το Κυπριακό.

Τα πολιτικά κόμματα είχαν συγκεκριμένο χρόνο και ο κάθε πολιτικός αρχηγός όσο περισσότερο μιλούσε τόσο χρόνο θα αφαιρούσε από τους βουλευτές του κόμματος του.

Ο κ. Κυπριανού κατά την διάρκεια της πρώτης τοποθέτησης του είχε έγνοια τον χρόνο με αποτέλεσμα να ρωτήσει το Προεδρείο πόση ώρα του απέμεινε.

Ο πρόεδρος της Βουλής του απάντησε «όσο θέλεις» με τον Γ.Γ του ΑΚΕΛ να ανταπαντά με ύφος μάλλον χαμογελαστό: «όϊ εν θα πάρω όσο θέλω διότι σέβομαι τους συνάδελφους μου».

Η φράση του αυτή ότι σέβεται δηλαδή τους συνάδελφους του προκάλεσε γέλια στη Βουλή με την κάμερα να συλλαμβάνει την βουλευτή του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου, να μην μπορεί να συγκρατηθεί από το γέλιο…

Πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς μετά την επίθεση Θεμιστοκλέους στον Περδίκη όπου τον είπε βλάκα και κάτι για την ράτσα του, το εσύ να σιωπήσεις προς την Χαραλαμπίδου από τον Άντρο θα μείνει και αυτό στην ιστορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά το «εσύ να σιωπήσεις», η Ειρήνη φωτογράφησε τον Άντρο και τον ανήρτησε στον τοίχο της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ​

Δείτε τα γέλια των βουλευτών:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top