Πριν τα 60 του ελεύθερος ο Γιώργος Ξιούρουππας – Έχει τρία παιδιά, 20 και 8 ετών

Πριν τα 60 του ελεύθερος ο Γιώργος Ξιούρουππας – Έχει τρία παιδιά, 20 και 8 ετών

Με καλή διαγωγή θα είναι βρίσκεται εκτός Κεντρικών Φυλακών ο Γιώργος Ξιούρουππας.

Στον 45χρονου, ως γνωστόν, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 20ετών. Αν αναλογιστούμε ότι 9 μήνες στο σωφρονιστικό μας ίδρυμα αντιστοιχούν με ένα ημερολογιακό έτος, τότε σημαίνει ότι σε 15 χρόνια θα εκτίσει την προαναφερθείσα ποινή.

Με καλή διαγωγή, ίσως αυτή η ποινή να μειωθεί. Κατά συνέπεια, πριν  από τα 60 του θα είναι ελεύθερος.

Ο Ξιούρουππας έχει τρία παιδιά από δυο διαορετικές συζύγους (με τη μια πήρε διαζύγιο, ενώ με την άλλη είναι σε διάσταση). Τα δυο παιδιά που απέκτησε με την πρώτη του σύζυγο είναι 20 ετών (δίδυμα) και διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα με τη μητέρα τους, ενώ το άλλο στην Κύπρο και είναι ηλικίας 8 ετών.

Με όλα του τα παιδιά, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ρίκκο Μαππουρίδη, διατηρεί επικοινωνία, ενώ τα στηρίζει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Ο καταδικασθείς είναι χρήστης κοκαΐνης εδώ και 20 χρόνια.

Τα πιο πάνω αναφέρθηκαν ανάμεσα σε άλλα από τον συνήγορο υπεράσπισης του Ξιούρουππα στο δικαστήριο ως μετριαστικοί παράγοντες για την ποινή του.

Φάνης Μακρίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ποινή που αναμένεται να επιβληθεί στον Ξιούρουππα για τον φόνο του «Καμαρκώτη»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE