Ενοποιήθηκαν οι περιοχές Περνέρα και Πρωταρά – Δόθηκε στη κυκλοφορία το νέο κυκλοφοριακό δίκτυο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ενοποιήθηκαν οι περιοχές Περνέρα και Πρωταρά – Δόθηκε στη κυκλοφορία το νέο κυκλοφοριακό δίκτυο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετώπιζε η τουριστική περιοχή Παραλιμνίου έδωσε το νέο οδικό δίκτυο.

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η τουριστική περιοχή Παραλιμνίου ήταν ο διαχωρισμός της σε διάφορα ξεχωριστά μέτωπα (Πρωταράς, Περνέρα, Αγία Τριάδα, Κάππαρης). 

Το μεγαλύτερο από αυτά τα προβλήματα λύθηκε, αφού δόθηκε πρόσφατα στη κυκλοφορία νέο οδικό δίκτυο, το οποίο ενώνει τις περιοχές Πρωταρά και Περνέρας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE