ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο ΤΑΕ Λεμεσού οι 38χρονοι Σκ. Πρ. και Α.Λ. που απασχόλησαν τις αρχές και συνδέονται με το ποδόσφαιρο

Στο ΤΑΕ Λεμεσού οι 38χρονοι Σκ. Πρ. και Α.Λ. που απασχόλησαν τις αρχές και συνδέονται με το ποδόσφαιρο

Δυο άτομα γνωστά στις Αρχές και τα οποία φέρονται να έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, προσήχθησαν στο ΤΑΕ Λεμεσού για κατάθεση.

Πρόκειται για δυο 38χρονους, τους Σκ. Πρ. και Α.Λ. Σε υποστατικό του πρώτου βρέθηκαν ένα ομοίωμα πιστολιού και μια γεμιστήρα. Στην οικία του Α.Λ. εντοπίστηκε κυνηγετικό όπλο το οποίο δεν του ανήκει.

Κατά συνέπεια κλήθηκαν στο ΤΑΕ προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.

Οι έρευνες στα υποστατικά των προαναφερθέντων τα οποία πιστεύεται πως έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο έγιναν στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης μελή του ΟΠΕ, ΤΑΕ Λεμεσού, ΤΑΕ Αρχηγείο, της ΜΜΑΔ αλλά και μελή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Η επιχείρηση άρχισε στις 5:30 τα ξημερώματα και διήρκεσε μέχρι τις 09:30 το πρωί της Τρίτης (22/11).

Σύμφωνα με τις Αρχές οι έφοδοι αυτοί έχουν να κάνουν με την βομβιστική επίθεση στα γραφεία της MINERVA στη Λεμεσό, στην οποία εκτελεστικός πρόεδρος είναι ο Κώστας Κουτσοκούμνης. Ο τελευταίος ως γνωστόν είναι και ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Το κυπριακό ποδόσφαιρο βρίσκεται στο στόχαστρο της UEFA, καθώς θεωρείται πως έχει πληγεί έντονα από την διαφθορά. Σύμφωνα και με τις αποκαλύψεις του ThemaOnline, για πολλά αποτελέσματα παιχνιδιών του κυπριακού πρωταθλήματος υπήρχαν βάσιμες υποψίες πως ήταν προϊόν χειραγώγησης (βλ. παράνομο στοίχημα).

Ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου, είχε προαναγγείλει την κινητοποίηση των Αρχών με στόχο τον περιορισμό του φαινομένου.

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top