ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αποφασίζει το δικαστήριο αν ο Κύπριος επιχειρηματίας Χρ. Παναγιώτου σκότωσε τη γυναίκα του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποφασίζει το δικαστήριο αν ο Κύπριος επιχειρηματίας Χρ. Παναγιώτου σκότωσε τη γυναίκα του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την ερχόμενη εβδομάδα αποφασίζει το δικαστήριο κατά πόσον ο Κύπριος Χριστόφορος Παναγιώτου είναι ο ηθικός αυτουργός του φόνου της γυναίκας του Τζέιντι ή όχι.

Πιο συγκεκριμένα, το δικαστήριο στη Νότιο Αφρική που εκδικάζει την υπόθεσή του, θα κάνει γνωστή την ετυμηγορία του την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Ο δικηγόρος του Παναγιώτου μετά την δικάσιμο της Τετάρτης (23/11) άφησε να νοηθεί ότι θα κάνει νέο αίτημα προκειμένου ο πελάτης του να μείνει ελεύθερος υπό περιοριστικούς όρους.

Στο σχετικό ρεπορτάζ που εντοπίσαμε σε ιστοσελίδα της Νοτίου Αφρικής, αναφέρεται ότι είχαν γίνει δυο ανάλογα αιτήματα από τον Παναγιώτου στο παρελθόν, ωστόσο απορρίφθηκαν.

Με βάση πάντα το εν λόγω δημοσίευμα, ο Κύπριος μόνιμος κάτοικος Νοτίου Αφρικής είχε εξαπατήσει το δικαστήριο σε μια περίπτωση. Φέρεται να είχε δηλώσεις πως «δεν έχω πού να πάω», όμως το δικαστήριο εξακρίβωσε ότι έχει πατρικό σπίτι στην Κύπρο κι έτσι απορρίφθηκε το σχετικό αίτημά του.

Ο Παναγιώτου κατηγορείται ότι συνωμότησε με τους Sinethemba Nenembe και Zolani Sibeko να απαγάγουν και να σκοτώσουν τη σύζυγό του.

Ο Παναγιώτου είχε συλληφθεί με την κατηγορία ότι οργάνωσε τη δολοφονία της. Φερόταν να είχε ζητήσει από σωματοφύλακα που δούλευε σε οικογενειακή επιχείριση να τον βοηθήσει να προσλάβει επαγγελματία εκτελεστή για να σκοτώσει την Τζέιντι. Μαζί με άλλους δυο κατηγορούνται για τη δολοφονία της, αλλά και οι τρεις αρνήθηκαν ενοχή στις κατηγορίες.

Η σορός της Τζέιντι είχε βρεθεί τον Απρίλιο του 2015. Είχε απαχθεί ενώ επρόκειτο να μεταβεί σε εκπαιδευτικό ίδρυμα όπου εργαζόταν ως δασκάλα. Το σώμα της βρέθηκε σε χωράφι. Είχε πυροβοληθεί τρεις φορές, δυο στην πλάτη και μια στο κεφάλι.

Σε προηγούμενη δικάσιμο φίλη της δολοφονηθείσας είχε καταθέσει πως ο Χριστόφορος Παναγιώτου δεν έδινε σημασία στη σύζυγό του και ότι την παραμελούσε. Έγινε λόγος επίσης και για δεσμό που είχε ο Παναγιώτου με υπάλληλο της οικογενειακής του επιχείρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρτυρία στη δίκη του Κύπριου Χρ. Παναγιώτου για τον φόνο της γυναίκας του – «Την παραμελούσε...» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σύζυγος Κύπριου δολοφονήθηκε στη Νότιο Αφρική – Εντοπίστηκε χθες

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top