LIFESTYLE

Έν μια νυκτί ο γοης της Λευκωσίας Μενέλαος αποφάσισε να γίνει μοναχός! Τι έγινε;

Έν μια νυκτί ο γοης της Λευκωσίας Μενέλαος αποφάσισε να γίνει μοναχός! Τι έγινε;

Ακόμα θυμούνται τον πιο γνωστό και ακριβοπληρωμένο barman - μοντέλο της Versus, ο οποίος ξαφνικά εξαφανίστηκε από προσώπου γης.

Το 1995 ο Μενέλαος Μιχαηλίδης στέφθηκε ο πιο ωραίος άντρας της Κύπρου! Το 2016 είναι ο μοναχός Νύφων και ζει στο Τρόοδος, στην Μονή Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού (Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή). 

Για τον πάτερ Νύφων το πνευματικό του ταξίδι ξεκίνησε ξαφνικά. Ορισμένοι από τους ανθρώπους της νύχτας, τους θαμώνες του club Versus που τότε μεσουρανούσε θυμούνται ότι μια μέρα (εικάζεται ότι ήταν Κυριακή) ο Μενέλαος εξαφανίστηκε.

Προκλήθηκε πανικός αφού ακολούθησε η είδηση πως πήγε σε μοναστήρι, σε δοκιμαστική φάση, όμως οι φίλοι και οι συγγενείς του έσπευσαν να τον κατεβάσουν στην Λευκωσία, κάτι που δεν κατόρθωσαν, μιας και η επιλογή του ήταν συνειδητή.

Όλοι συζητούσαν το πως ο Μενέλαος, ο πιο ωραίος άντρας της Λευκωσίας, με τις πιο ωραίες γυναίκες στο πλευρό  του, τα πολλά λεφτά και το φοβερό σώμα κλείστηκε σε μοναστήρι. Κάποιοι συνδέουν το περιστατικό με την υπάρξη ενός θείου του, με τον οποίο ο Μενέλαος ήταν πολύ συνδεδεμένος και είναι Πατερ στην Αγγλία. 

Τον μοναχό Νύφων (στην κοσμική του ζωή, Μενέλαος Μιχαηλίδης) πρόσφατα επισκέφθηκαν κάποια δικά του άτομα στη Μονή, τα οποία προσπαθησαν να τον πείσουν να επιστρέψει στα εγκόσμια και αυτός τους είπε ότι αν θέλουν να τον βλέπουν, να μιλούν μαζί του και να τους δίνει από τα βότανά του (ασχολείται με την βοτανολογία) να συνεχίσουν να τον επισκέπτονται αλλιώς να μην τον ξαναπροσεγγίσουν αφού δεν πρόκειατι να αφήσει την ζωή στο Μοναστήρι.

Διαβάστε επίσης: Το 1995 στέφθηκε ο πιο ωραίος άντρας της Κύπρου! Το 2016 είναι μοναχός στο Τρόοδος! ΦΩΤΟ

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top