ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέες συλλήψεις σχετικά με τον «πετροπόλεμο» έξω από αρτοποιείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέες συλλήψεις σχετικά με τον «πετροπόλεμο» έξω από αρτοποιείο

Σε άλλες τρεις συλλήψεις προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη αδικήματος, οχλαγωγίας, κοινής επίθεσης και δημόσιας εξύβρισης, που διαπράχθηκε στις 22 Νοεμβρίου, στη Λεμεσό.

Με τις συλλήψεις που έγιναν την Παρασκευή (25/11), ο συνολικός αριθμός των συλληφθέντων για την συγκεκριμένη υπόθεση ανέβηκε στους έξι.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τα ξημερώματα της 22ας Νοεμβρίου 2016, ομάδα νεαρών προσώπων, που βρίσκονταν συγκεντρωμένα έξω από αρτοποιείο στη Λεμεσό, φέρεται να εξύβρισε τον φρουρό ασφαλείας, του εν λόγω αρτοποιείου και να εναντίον του ρίχνοντας πέτρες.

Τέσσερις από τους συλληφθέντες αφέθηκαν σήμερα ελεύθεροι, αφού πρώτα κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κληθούν αργότερα ενώπιον του Δικαστηρίου. Οι άλλοι δύο, τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού, ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνούν την υπόθεση.

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε δύο ταραξίες 16χρονους – Έβριζαν, φώναζαν και επιτέθηκαν σε φρουρό και περιπολικό της Αστυνομίας

Πετροπόλεμος έξω από αρτοποιείο στη Λεμεσό – Χειροπέδες σε 16χρονο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE