ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγριος καβγάς έξω από γνωστό νυκτερινό κέντρο – Κτύπησαν 31χρονο με μεταλλικό πάσσαλο και τον άφησαν αιμόφυρτο στο έδαφος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγριος καβγάς έξω από γνωστό νυκτερινό κέντρο – Κτύπησαν 31χρονο με μεταλλικό πάσσαλο και τον άφησαν αιμόφυρτο στο έδαφος

Άγνωστοι κτύπησαν τον 31χρονο με μεταλλικό πάσσαλο στο κεφάλι και τον έστειλαν στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής 27/11  λήφθηκε πληροφορία  για συμπλοκή σε ανοικτό δημόσιο χώρο στη Λεμεσό.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν τραυματισμένο 31χρονο κάτοικο Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 31χρονος μαζί με φιλικά του πρόσωπα, βρισκόταν σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στη Λεμεσό.

Σε κάποια στιγμή δύο διαφορετικές παρέες, φέρονται να ήρθαν σε αντιπαράθεση με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή μεταξύ τους.

Με την παρέμβαση των φρουρών ασφαλείας, οδηγήθηκαν όλοι εκτός του νυκτερινού κέντρου, όπου ο 31χρονος εισήλθε στο αυτοκίνητο του με σκοπό να αποχωρήσει από το μέρος.

Άγνωστοι ανέκοψαν το όχημά του και άρχισαν να τον κτυπούν με τα χέρια και τα πόδια τους. Σε κάποια στιγμή ο 31χρονος οδήγησε το όχημά του με πισινή ταχύτητα, όπου κτύπησε αρχικά σε πεζοδρόμιο και στη συνέχεια σε μεταλλικούς πασσάλους, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο 31χρονος εξήλθε του οχήματός του και προσπάθησε να διαφύγει. Άγνωστο πρόσωπο με τη χρήση ενός πασσάλου κτύπησε τον 31χρονο στο κεφάλι με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς ο 31χρονος φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top