ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάχη με την πύρινη λαίλαπα δίνει η κυπριακή αποστολή μαζί με τους Ισραηλινούς πυροσβέστες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μάχη με την πύρινη λαίλαπα δίνει η κυπριακή αποστολή μαζί με τους Ισραηλινούς πυροσβέστες  – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ρίχθηκαν από το πρωί του Σαββάτου 26/11 στην μάχη της κατάσβεσης στις πυρκαγιές του Ισραήλ, η Κυπριακή αποστολή.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία σύμφωνα με ενημέρωση της αναφέρει πως το ο προσωπικό της Π.Υ που στάλθηκε,  στελεχώνει τους κύριους Πυροσβεστικούς Σταθμούς των πόλεων Χάιφας, Χαντέρα και Τιβόν.

Στελεχώνουν τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς μαζί με συναδέλφους του Πυροσβεστικού Σώματος του Ισραήλ και ανταποκρίνονται σε κάθε μορφής επεισόδια είτε αυτά αφορούν αστικές πυρκαγιές είτε πυρκαγιές υπαίθρου ή διασώσεις από ατυχήματα.

Αξιό αναφοράς είναι πως δεν παρατηρούνται οποιαδήποτε προβλήματα σε σχέση με την αποστολή τους καθότι τα οχήματα , αντλίες και λοιπός πυροσβεστικός και διασωστικός εξοπλισμός είναι παρόμοιος με το δικό μας εξοπλισμό και οχήματα. Διαμένουν στους Πυροσβεστικούς Σταθμούς, βρίσκονται σε επιφυλακή και ανταποκρίνονται όταν παραστεί ανάγκη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top