ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν σήκωνε ο οργανισμός του τις διαρρήξεις - Έριξε φως στα αίτια του θανάτου του 41χρονου η νεκροτομή

Δεν σήκωνε ο οργανισμός του τις διαρρήξεις - Έριξε φως στα αίτια του θανάτου του 41χρονου η νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 11:30 το πρωί της Τρίτης (29/11) η νεκροτομή του νεκρού άντρα που άφησαν έξω από το Νοσοκομείο Λάρνακας, οι άλλοι ομοεθνείς του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, η οποία διενέργησε την νεκροτομή επί της σορού του 41χρονου Ελληνοπόντιου, ο θάνατος του οφείλεται σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα η κ. Αντωνίου, ο 41χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιακά προβλήματα ενώ οι οικείοι του ανέφεραν πως υπάρχει ιστορικό καρδιακών επεισοδίων στην οικογένεια.

Η κ. Αντωνίου μας επισήμανε πως έχουν ληφθεί δείγματα τοξικολογικών εξετάσεων αλλά και γενετικού υλικού έτσι ώστε να διαφανεί αν ο 41χρονος άντρας είχε κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Να θυμίσουμε πως τον 41χρονος μετέφεραν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, την  Κυριακή το βράδυ (27/11) δύο άνδρες από την Ελλάδα, ηλικίας 33 και 38 χρόνων, κάτοικοι Κιβισιλίου.

Ο άνδρας ήταν αναίσθητος στο αυτοκίνητο και ο επί καθήκοντι ιατρός αναγκάστηκε να τον εξετάσει στο αυτοκίνητο, όπου και διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Ωστόσο, ο γιατρός και οι νοσοκόμοι διαπίστωσαν ότι πίσω από το κάθισμα του αυτοκινήτου υπήρχε ένα χρηματοκιβώτιο, μία τηλεόραση και ένα μεγάλο κατσαβίδι.

Για την εν λόγω υπόθεση συνελήφθη ο 38χρονος Ελληνοπόντιος ενώ καταζητείται και το δεύτερο πρόσωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καθορίστηκε η νεκροτομή του 41χρονου που απεβίωσε στο αυτοκίνητο στον χώρο στάθμευσης του Γ.Ν Λάρνακας

Περίεργος θάνατος στο χώρο στάθμευσης του Γ.Ν Λάρνακας - Βρήκαν χρηματοκιβώτιο στο αυτοκίνητο του - Μια σύλληψη και ένας καταζητούμενος

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μοναχών Ησαΐα και Τιμόθεου, σχετικά με την υπόθεση της ΙΜ Οσίου Αββακούμ, ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Εκκλησίας της Κύπρου. Οι καταθέσεις έγιναν ομαλά, είπε στο ΚΥΠΕ ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top