76 νεκροί και 5 επιζώντες του αεροπορικού δυστυχήματος στην Κολομβία

76 νεκροί και 5 επιζώντες του αεροπορικού δυστυχήματος στην Κολομβία

Αεροσκάφος που μετέφερε 81 άτομα, μεταξύ τους και 22 παίκτες της Βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής ομάδας Chapecoense, συνετρίβη στο Cerro Gordo της Κολομβίας.

Σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία, 76 άτομα είναι νεκρά και 5 έχουν επιζήσει του δυστυχήματος.

Όπως αναφέρεται ένα άτομο επιβίωσε της συντριβής αλλά απεβίωσε αργότερα στο νοσοκομείο.

Πληροφορίες κάνουν λόγω για 3 μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας να είναι μέσα στους επιζώντες. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας Guardian, o Alfredo Bocanegra, επικεφαλής της Aρχής Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας, δήλωσε πως δόθηκε στο αεροσκάφος άδεια για προσγείωση, αλλά το σκάφος δεν κατάφερε να φτάσει στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η επικοινωνία μεταξύ κέντρου ελέγχου και αεροσκάφους χάθηκε γύρω στα μεσάνυκτα. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE